ARTIESTEN

NATIONALE EN INTERNATIONALE TOP ARTIESTEN

Kerstcircus Dordrecht pakt dit jaar uit!

Ontdek op deze pagina welke nationale en internationale circusartiesten van 18 december 2020 tot en met 30 december 2020 onderdeel zijn van de eerste editie van Kerstcircus Dordrecht op het evenemententerrein aan de Laan van Europa in Dordrecht. De beste artiesten van over de hele wereld komen rond de periode van Kerstmis en oud en nieuw naar de Drechtersteden !

Houd ook onze sociale media in de gaten, want daar maken we als eerste nieuwe namen van ons programma bekend!

??

Spreekstalmeester

Info volgt

BERNHARD RENZ Jr.

Prachtige paardenact

Info volgt

LAILA RENZ

Ringenact

Info volgt

DUO INFINITUM

Strapatennummer

Het Oekraïense duo Infinitum brengt een super romantisch strapatennummer hoog in de circuspiste. Vitalli Domnenko en zijn partner Ekaterina Timofeeva werden afgelopen jaar door het publiek van Kerstcircus Enschede uitgeroepen tot beste act van dit kerstcircus, en dat volkomen terecht. Zonder vangnet zweefden Vitalii en Ekaterina in de lucht, elkaar wisselend vasthoudend aan handen en voeten. Een adembenemend mooie act.

ALEX DE BRANDWEERMAN

Hilarische clowneske act

Het is de bedoeling dat Alex de Brandweerman een brandje komt blussen, maar alles wat er gebeurd en wat nat wordt… het brandje breidt zich steeds verder uit. In een hilarische clowneske act kom je ogen en oren tekort. Het publiek ligt slap van het lachen over de banken. Wat is hij, een acrobaat, een clown, een brandweerman? U zegt het maar.

CIRCUSDIEREN

komische dierenact

Een komische act met een hond of met meerdere honden. Een nummer met prachtige exoten, Andalusische paarden en echte Friese paarden. Een echt circus heeft natuurlijk altijd dieren, goed verzorgd, vertroeteld en met veel liefde en geduld getraind.