F.A.Q.

VEELGESTELDE VRAGEN

We hebben getracht om de website zoveel mogelijk te voorzien van informatie zodat u weet wat u kunt verwachten.

Onderstaande vragen komen veel bij ons binnen. Voor het gemak hebben we deze daarom voor u opgesteld en beantwoord zodat u snel antwoord op deze vragen kan krijgen.

Heeft u na het doornemen van onderstaande vragen toch nog een andere vraag of opmerking?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Waar koop ik kaartjes voor Kerstcircus Dordrecht?

Om tickets te kopen, klikt u de pagina ‘tickets’ aan. Hier leest u alle informatie over Kerstcircus Dordrecht. Door op de ‘koop hier uw tickets‘-button te klikken, komt u op de pagina van Ticketmaster Nederland. Op deze pagina kunt u vertrouwd uw tickets voor de eerste editie van Kerstcircus Dordrecht kopen.

Ik heb een vraag over mijn tickets? Waar kan ik hiervoor terecht?

De ticketverkoop verloopt via Ticketservice. Voor vragen kunt u bij hen terecht. U kunt uw vraag telefonisch stellen via 0900-3001255

Heeft u bijvoorbeeld een vraag over het omboeken van uw ticket vanwege ziekte?

Heeft u uw tickets besteld maar heeft u een verkeerde datum gekozen?

Neem dan contact op met Ticketservice via 0900-3001255.

Zij kunnen uw tickets voor u omboeken.

Hoe bestel ik family tickets?

Selecteer op deze pagina een voorstelling naar keuze en klik op ‘tickets’.

Bij de meeste bezoekers komt er dan een pop-up scherm in beeld met een melding over family tickets en de mogelijkheid om deze te bestellen. Dan is het een kwestie van uw bestelling afmaken.

Indien dit niet zo is en er geen pop-up scherm verschijnt, kunt u de evenementinformatiebalk aanklikken (de balk met de blauwe rand en met aan de rechterkant een omcirkelde ‘i’). Op de onderstaande foto’s ziet u hoe deze balk met de bijhorende informatie eruit ziet. Na het aanklikken van deze balk, ziet u onderaan op het schermpje de mogelijkheid om uw family tickets te scoren.

We willen graag 4 familietickets kopen en 1 tot 3 losse kaartjes. Maar we willen toch graag naast elkaar zitten. Is dat mogelijk?

Jazeker! Alle tribuneplekken van Kerstcircus Dordrecht zijn ongenummerd. Op alle plekken binnen een bepaalde rang heeft iedereen goed zicht. Verder is het een kwestie van zelf een leuke plek uitzoeken.

Wanneer u met (bijvoorbeeld) 4 familietickets en een aantal losse plekken toch naast elkaar wilt zitten, is dit bij het bestellen van kaarten vrij eenvoudig. Bestel via Ticketmaster.nl 4 familietickets en schaf bij een volgende bestelling een gewenst aantal losse tribune B plekken aan. U heeft dan allemaal kaarten voor dezelfde categorie en vervolgens kunt u zelf in de tent een mooie plek uitzoeken in deze categorie.

We willen graag een van de voorstellingen met een grote groep bezoeken. Hebben jullie ook groepskortingen?

Neem voor groepskortingen (voor groepen vanaf 20 personen) contact op met contact@kerstcircus-dordrecht.nl

Verkopen jullie ook rolstoelplaatsen?

Rolstoelplaatsen worden verkocht via contact@kerstcircus-dordrecht . U kunt met een rolstoelplek uitsluitend op de voorste rijen zitten, dat wil zeggen op de logeplekken.

Rolstoelplaatsen (2 personen) kosten €79,50 en zijn uitsluitend te boeken via contact@kerstcircus-dordrecht.nl

Op wat voor een soort stoelen zit ik bij Kerstcircus Dordrecht?

Op de tribune zit u op comfortabele kuipstoelen en in de loges vindt u extra comfortabele kuipstoelen. Een gedeelte bestaat uit houten banken

Kunnen kinderwagens mee de tent in of de tribune op?

Kinderwagens kunnen mee de tent in, in verband met de algemene veiligheid kunnen ze niet mee de tribune op. Onze medewerkers zullen de kinderwagens een ‘bewaarplek’ onder de tribune geven. Deze medewerkers zullen u later vriendelijke helpen uw kinderwagen terug te krijgen.

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen Kerstcircus Dordrecht bezoeken?

Bezoekers van elke leeftijd zijn van harte welkom! Kinderen tot de leeftijd van 2 jaar krijgen gratis toegang (mits zij op schoot zitten van ouders/ begeleiders).

Zijn er in de voorstelling van Kerstcircus Dordrecht ook dieren te zien?

Ja, we hebben paarden, kamelen, exoten en hondjes

Mag ik foto's of video's maken tijdens de voorstelling?

Fotograferen is toegestaan, in verband met de veiligheid van de artiesten en dieren altijd zonder flits. Filmen met professionele apparatuur is toegestaan na contact met contact@kerstcircus-dordrecht.nl

 

Verkopen jullie ook eten en drinken?

Jazeker! In onze foyertent hebben we de beschikking over een bar met lekkere drankjes en snacks als popcorn en suikerspinnen. Buiten de tent staat een snackcar met een aantal warme gerechten.